Numedalsnett
Tirsdag 25. februar   |     Du er her: Forsiden >
PrintSøndagens portrett, Trond Kristiansen.

For noen år siden spilte han i parken i Drammen, sang hiter fra The Commitments og Blues Brothers. Sang sammen med den "ny" populære Gil Bonden ( Gunhild Bonden) fra Mjøndalen. Har også spilt mye rundt omkring på forskjellige steder. Spiller sammen med "brødrene Moslåtten " sønnene til Arne Moslåtten i Hellbillies. Dette er en av tingene som opptar dagens portrett, det andre er foruten kjæresten, IT verden.

 

 

Trond Kristiansen (24 år) kom fra Drammen sammen med familien til Uvdal da han var to år.
Har en bro
r, Even som jobber innen fengselvesenet og en fosterbror. Hjemme hos familien har det vært fostersøsken siden han var 15 år, og det er kanskje noe av bakgrunne forTronds engasjement innen barnevernet I Drammen.
Trond bor nå i Oslo,og er student på NITH ( Norges informasjonsteknologiske høyskole) går siste året I utdannelsen. Til sommeren kommer han tilbake til Uvdal for et år (siviltjeneste) Om det blir lenger tid I hjembygda enn dette året vil tiden vise. Trond skal jobbe i siviltjeneste i komunen, og starter opp i slutten av juni.
Etter ungdomskolen gikk han 1 år på almenfag på Numedal Videregående. Etter 1 år på Norefjord ville han begynne med musikk, og begynte på St.Halvard i Lier, tre år med sang som hovedinstrument.
Etter dette ble det 1 år med jobbing for barnevernet i Drammen, og som lærervikar den siste tiden, i en barneskolen, det også I Drammen. Student tilværelsen på NITH startet med det første året I Bergen. Så to år i Oslo hvor han altså nå er nær ved og avslutte.
Kan ved endt studier kalle seg programmerer / systemutvikler. Jobber nå med en diplom oppgave for Dinressurs.no.
Jobber ved siden av som aktiv musiker. Har en del spillejobber i helgene, rundt på puber, og som freelanser, bl.a på Rockefeller i Oslo.
For noen år siden spilte han i parken i Drammen, i to show, sang hiter fra The Commitments og Blues Brothers. Sang sammen med den "ny" populære Gil Bonden ( Gunhild Bonden) fra Mjøndalen. Har også spilt mye rundt omkring på forskjellige steder. Spiller sammen med "brødrene Moslåtten " sønnene til Arne Moslåtten i Hellbillies.
Det dreier seg mest om musikk og data for Trond nå, og det blir ikke tid til så mye annet.
Jobben for barnevernet var veldig interessant, men slitsomt. Var støttekontakt for fem stykker dette året. Om sommerene har Trond jobbet jeg på Killingen feriehjem utenfor Holmestrand. Da er det barnevernet som disponerer stedet, og her er barn i alderen 6- 14 år. Disse er igjen delt opp i forskjellige kull. Siden Trond er i siviltjeneste til sommeren får han ikke dispensasjon til og være der denne gangen. Men lærerikt sier han det har vært.
Det året Trond jobbet I barnevernet hadde han tre valg han ville satse videre på, Musikkkonservatoriet med sang som hovedfag, lærerutdanning med musikk eller barnevernspedagog - det ble IT utdanning !
De siste årene har han følelsen at alt har dreid seg om musikk og utdannelse.
Trond har en kjæreste fra Alta, som utdanner seg innen reiseliv i Bø, og om de bosetter seg i Nord Norge en periode, får tiden vise.
Langfredag og påskaften spiller Trond og Sture Moslåtten på Barhytta i Ål. Spiller mest coverlåter ( spiller det aller meste ) det er det folk vil høre når de er ute. Så der kan du treffe denne eminente sangeren !  Undertegnede kan skrive under på at gutten har en fenomenal stemme.
Trond syssler med tanken om og holde et stort LAN treff  i Nore og Uvdal til sommeren, sammen med Daniel Aasberg, der de kan samle store deler av LAN miljøet til et treff, så de som har interesser i denne retning får følge med når det nærmer seg sommeren.

Trond har en liten hjemmeside du kan se på denne adressen.

Ann Sidsel Grøtjorden.
ann.sidsel@numedal.net

 

 

Aktiviteter neste syv dager:

TittelDag / TidStedKommuneKategori
Årsmøte 202002.03   18:00Rødberg hotellNore og UvdalAnnet
Vis flere aktiviteter Vis faste aktiviteter Registrer ny aktivitet
Dagens ordtak
Dødsannonser
(Fra Aftenposten-krever logg inn)

Nore og Uvdal
Rollag
Flesberg
Kongsberg

Bursdager i dag
Numedal
Silje Brugaard, Rødberg (29)
Jon Harald Bergerud, rødberg (27)
Thomas Landsgård, rødberg (21)
Peder Toeneiet, Veggli (68)
Karen Emilie Tufto, Uvdal (27)
Knut Erik Bekkjorden, Veggli (23)
Fornavn:

Etternavn:

Fødselsdato (dd.mm.yyyy):

Postnr:

Poststed:

E-post:

Kongsberg
Ingrid Hedvik Bogstrand, Kongsberg (76)
Nils Olav Berge, Kongsberg (36)
Marita Gudmundsen, Kongsberg (44)
Andre eller uspesifisert bosted
Ann Kristin Askestrand, Nesbyen (21)
Svein Moen, Notodden (55)
EINAR HUSLENDE, LAMPELAND (80)
Lokale portalerDel bildene dine på Numedalsnett

Del informasjon i DIN LOKALAVIS !!

1. Send tekst på epost til Redaktøren eller på mobil til tlf 977 90 790
2. Bilder sendes på epost til Redaktøren eller på mobil til tlf 977 90 790
3. Skriv gjerne hvilken dag du ønsker at saken legges ut

Dette nettstedet eies og drives av Nnet.no AS.   Mobil 977 90 790
Postadresse: Nnet.no AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Ansvarlig redaktør:
Knut Morten Bjørnsrud
Redaktør: Knut Morten Bjørnsrud   Mobil 977 90 790    Epost: Redaktøren