Numedalsnett
Lørdag 14. desember   |     Du er her: Forsiden >
PrintValdres er et godt sted og være for en ekte amerikaner.

Kelli Haugen, amerikaneren som nå er en ekte "valdresing". Gift med Arne Ivar og sammen har de tre jenter på 3,7 og 9 år. Jentene gjør som mamma - danser line dance.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kelli sammen med Babydoll.

Spranget er langt fra California til Lomen i Valdres, men der har familien slått rot på gården hvor Arne Ivar er vokst opp, med svigerforeldrene like ved. Kelli skulle gjerne hatt sin mor like nærme og savner henne mye. Hun bor i California, og søsteren bor i Minnesota. Kelli vant i 1989 et cruise i Karibien. Etterpå var hun tilbake på båten, men da for å jobbe. Første dagen møtte hun Arne Ivar som også jobbet på båten, og siden har det vært de to. Kelli jobbet på cruisebåten i et år, før de flyttet til sommerhuset til Arne Ivar i Marbella i Spania. Der bodde de i fire år.

Som 18 åring begynte Kelli å danse line dance, noe også moren gjorde. Det er egne klubber hvor det er dans, men en må være 18 år for å slippe inn. Etter hvert ble Kelli gammel nok og dansen tok mye tid. Hun var også aerobic instruktør. For fire år siden begynte hun å kurse andre i dansen, og nå reiser hun mye rundt og holder kurs, både i Norge og Sverige. Hun er veldig bra i koreografi, og det er en sann glede å se Kelli danse. Hun er utrolig elegant og det er akkurat som om hun svever over gulvet. I Valdres er det mange som er på hennes ukentlig danse kvelder, så valdresingene vet å sette pris på hennes kunnskaper. Kelli roser også alle for den gode måten hun er tatt imot på. Hun sier til Numedalsnett at hun har et herlig liv i Valdres. Mye av dette skulle hun så gjerne delt med moren sin, men som moren sier det er det beste at hun er et sted hvor hun har det godt, med en god ektemann og sine barn, og med svigerforeldre som tar godt vare på henne. Kelli hadde planer om å bli fysioterapeut men da hun gikk andre året på college døde faren, og hun måtte slutte å begynne å arbeide for fullt. Men i dag angrer hun ikke på dette. Hun føler at det er dansen som passer for henne, og hun er godkjent instruktør i dans og aerobic. Hun har ikke bare danset seg gjennom livet ! Hun har jobbet i klesforretning, som rulleskøyte vakt, i resepsjonen på et akutt mottak og i et eiendomsmegler firma for å nevne noe. Vi må også nevne at Kelli prøvde seg som servitør. Etter en dag fant hun ut at dette ikke var noe for henne!

 

 

Kelli sammen med familien og sin mor.

Arne Ivar jobber i Oslo og er ukependler. De skulle så gjerne hvert sammen hele uken, men de prøver gjøre det beste ut av situasjonen slik den er idag. I desember begynner hun å trene for fullt til VM i line dance som avholdes i Nashville i januar. På hjemmesidene til Kelli kan du følge med i hva hun gjør, og der vil du også kunne se hvordan det går med henne i VM. Forrige helg hadde Kelli kurs i Uvdal med Nore og Uvdal Line Dance klubb og alle var svært fornøyde etter endt kurs. Ikke bare er hun dyktig men ei livat jente som det er gøy og være sammen med, og da er det også lettere og lære noe nytt. Til slutt vil Kelli oppfordre alle til å begynne å danse. Det er gøy, sunt og veldig sosialt.

På disse sidene kan du lese mer om Kelli.

Valdres kåbbåy klubb

Kellis country Kicker`s

Uvdal Aktivitetsgård

 

 

Tekst og foto:Ann Sidsel Grøtjorden.
Foto: Kelli Haugen.
ann.sidsel@numedalsnett.no

 

 

 

Aktiviteter neste syv dager:

TittelDag / TidStedKommuneKategori
Vis flere aktiviteter Vis faste aktiviteter Registrer ny aktivitet
Dagens ordtak
Dødsannonser
(Fra Aftenposten-krever logg inn)

Nore og Uvdal
Rollag
Flesberg
Kongsberg

Bursdager i dag
Numedal
Marius Bekkeseth Hovd, Rødberg (29)
Lasse B. Tveiten, Uvdal (24)
Frode Nykmark, Veggli (66)
Karoline Brugaard, Rødberg (25)
Marie Lislien, Rollag (35)
Fornavn:

Etternavn:

Fødselsdato (dd.mm.yyyy):

Postnr:

Poststed:

E-post:

Kongsberg
Ida Holtan Kongsjorden, Kongsberg (14)
Trine Skullestad, Kongsberg (25)
Andre eller uspesifisert bosted
Vinnes Anita (47)
Lisa Kristiansen (66)
Andrè Bjørnsrud, Oslo (45)
Imelda Voldbakken, Oslo (57)
Alf Myrann, OSLO/UVDAL (81)
Lokale portalerDel bildene dine på Numedalsnett

Del informasjon i DIN LOKALAVIS !!

1. Send tekst på epost til Redaktøren eller på mobil til tlf 977 90 790
2. Bilder sendes på epost til Redaktøren eller på mobil til tlf 977 90 790
3. Skriv gjerne hvilken dag du ønsker at saken legges ut

Dette nettstedet eies og drives av Nnet.no AS.   Mobil 977 90 790
Postadresse: Nnet.no AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Ansvarlig redaktør:
Knut Morten Bjørnsrud
Redaktør: Knut Morten Bjørnsrud   Mobil 977 90 790    Epost: Redaktøren