PrintKårer norges beste mammablogger

For andre året på rad skal Norges beste mammabloggere kåres hos Foreldremanualen.no.

Gudveig Førle

Pressemelding: foreldremanualen.no
Del |

Initiativtakerne til Mammablogg Awards er småbarnsmødrene Toril Wara og Anette Snarby som også driver Foreldremanualen.no.

Fra venstre Toril Wara og Anette Snarby
 
Blogging blant mødre har eksplodert de siste årene, og Foreldremanualen.no er en nettside som prøve å samle disse såkalte mammabloggerne. Gjennom Mammablogg Awards presenteres årets beste blogger og kåringen foregår på internett.
 
Ikke bare bleieskift
Vi ønsker å vise mangfoldet blant mammabloggerne. Det blogges ikke bare om bleieskift og tannfelling som mange kanskje tror. Det finnes utrolig mange kreative og driftige damer der ute og det er disse vi synes skal hedres gjennom Mammablogg Awards, sier Snarby. En av de mest spennende kategoriene i fjorårets kåring ble prisen for årets morsomste mammablogg. Her hadde vi sterke kandidater og det var jevnt til siste slutt, vi håper selvsagt på like stort engasjement i år.
 
Det konkurreres i 7 forskjellige kategorier, blant annet årets mest inspirerende mammablogg og mest originale mammablogg. Foreldremanualens lesere kan bidra i nomineringsprossessen ved å foreslå kandidater, mens vinnerne kåres ved avstemming.
 
Alle kan stemme
Alle kan være med å stemme, også de som ikke har egen blogg, presiserer Wara.
I fjor fikk vi mange fornøyde tilbakemeldinger på at også de som ikke er så kjent i bloggeverden fant nye favorittsider blant de nominerte.
 
Blogging er ikke lenger bare en dagbok på nett, stadig flere skriver om sine interesser eller bruker blogg som en mulighet til å bli hørt i samfunnsdebatten.
 
Blogging ersatatter ukeblader
For mange har blogger tatt over for den rollen blad og magasiner tradisjonelt har hatt, når det gjelder formidling av f. eks trender, tror Wara og Snarby. For hvorfor kjøpe dyre magasiner når man kan lese gode interiørartikler og testing av barneutstyr på nett - helt gratis?
 
Mammablogg Awards starter 15. januar, alle kan stemme på sine favoritter ved å gå inn på Foreldremanualen.no.