PrintAlexander, Alexander
26. juli 2009
Det var et rungende rop på Alexander, da den minste av fansen, ville ha han frem igjen etter konserten. Her skulle det skrives autografer på alt fra teskjorter til kassalapper og Cd`er.
 
Tekst og foto:
Journalist
 
 
 
 
 
 
 
 
Det tok ikke helt av med hylende ungjenter ved scenen, men å få publikum med på sangene, var ikke vanskelig. Alexander Rybak hadde god kjemi med publikum, som var i alderen barnehagealder til oldeforeldre. Rybak fortalte bak scenen etterpå, at han fikk veldig mye energi fra publikum, og kunne også fortelle at fansbrevene ofte var fra barn og enslige mødre. Han var også litt forundret over at hans musikk hadde slått så godt ann hos barn, og derfor tatt med barn i den nylagde musikkvideoen, som nå ble spilt inn i Ålesund.
Vi fikk alle stemninger på søndagens konsert. Fra vill fele og spenstige Frikar, til vakker felemusikk som rørte ved hjerterota.
Det var bare så synd at det etter to timers venting på innbydd pressekonferanse, ble avlyst. Men konserten var bra, og Rybak har lært seg alt om publikumsflørting, selv om jeg kanskje tror at mannen bare er så naturlig og flott som det virker som.
 
 
Tips en venn