PrintSenterpartiet mobiliserer til storm√łte i Numedal
27. april 2017
Olav Lundteigen. Arkivfoto: Gudveig Førle

Med ordføreren i alle fire kommunene, er Kongsberg og Numedal nærmest "Senterparti-land". I morgen torsdag mobiliserer partiet til kamp før høstens valg, med stormøte i Numedalshallen på Norefjord


Tekst: Olav Lindteigen. Foto: Gudveig Førle (arkivfoto)


 
- Valgkampen nærmer seg og vi vil forsøke å få fram våre alternativer  til Regjeringens mange store reformer. Vi ønsker blant annet å stoppe sentraliseringen som nå har ført til et opprør i Utkant-Norge. Det handler jo om verdivalg og valg måter å løse viktige oppgaver i distrikts-Norge på, sier leder i Rollag og Veggli Senterparti, Olav Traaen, til Numedalsnett.
Hans lokallag er sammen med Nore og Uvdal Sp teknisk arrangør av stormøtet i morgen kveld. Nore og Uvdals ordfører Eli Hovd Pestegården ønsker velkommen og leder møtet. 

I tillegg til stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen, står lokale Sp-kjemper som Rollags-ordfører Dag Lislien,  partileder i Nore og Uvdal, Lars Inge Enerstvedt og 2. kandidat til stortinget i september, Sigrid Ilsøy, Dagali, på listen over innledere på møtet.

Lundteigen skal sammen med kandidat Lisøy, gi Sp's svar på Utkant - Norges  distriktsopprør. Rollags-ordføreren og lokallagslederen i Nore og Uvdal, skal snakke om status, utfordringer og muligheter i de to kommunene.

Kåre Gunnar Bergstøl, skal snakke om  "Å bu i Nore no".

- Vi håper på mye folk og livlig og god diskusjon om bl.a. NAV, politireformen,og kommune- og regionreformen.  Det er viktige saker som avgjør fremtidskusen for distrikts-Norge, sier Olav Traaen
 
Vi håper på frisk diskusjon og godt oppmøte torsdag, sier leder  Rollag og Veggli Senterparti, Olav Traaen, til Numedalsnett,  (FOTO: privat.)
Tips en venn