PrintHar bes√łkte verdens mest lukkede land
27. mars 2017
Foto: Privat
Svein Løvdal fra Songe i Tvedestrand har besøkte verdens mest lukkede land Nord-Korea. Tirsdag kveld besøker han Lampeland med foredraget «Nord-Korea, landet, folket og mulighetene».

Gudveig Marit Førle (Foto: Privat)


I tillegg til sin daglige jobb på Løvdal Trevare AS på Songe, har Svein Løvdal en 20 prosent stilling i Evangelisk Orientmisjon (EOM). Det var i egenskap av denne at han i november i år for første gang i sitt liv befant seg Nord-Korea.

EOM har nemlig, i samarbeid med den internasjonale organisasjonen Christian Friends of Korea, drevet humanitært arbeid i landet siden 2011.

– Vi er en liten organisasjon, og samler inn mellom fem og seks millioner kroner hvert år.  Det er selvsagt begrenset hva vi får utrettet, men noe blir det. Jeg tenker at hvis jeg selv skulle levd under slike forhold, ville det å vite at noen ønsker å hjelpe, vært en hjelp i seg selv. Kan vi gjøre noe for ett menneske, er det egentlig fantastisk, forteller Løvdal til Tvedestrandposten 24. desember 2016


 Tirsdag 28.mars kommer Svein Løvdal til Lampeland Hotell for å holde foredraget «Nord-Korea, landet, folket og mulighetene». Foredraget er åpent for alle og gratis, forteller arrangøren Rollag og Flesberg rotaryklubb. 


Mer info: Aktiviteter

 
Tips en venn